Terug naar de beginpagina

Micro Needling

micro needling

Micro Needling

Kleine steriele naaldjes maken onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in de huid. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren de huid om actief te worden en in combinatie met werkstoffen, die nu veel beter in de huid kunnen doordringen, wordt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang gebracht. Huideigen groeifactoren komen vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine stimuleren. De huid wordt hierdoor voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.
De behandeling zal niet of nauwelijks sporen achterlaten. Er kan slechts roodheid van de huid optreden die binnen enkele uren weer zal wegtrekken.


Micro Needling kan worden ingezet bij:
- fijne lijntjes, rimpeltjes en verslapte huid
- verouderde huid
- striae
- cellulite
- rokershuid
- pigmentstoornissen
- grove huidstructuur of vergrote poriën
- (acne) littekens

 

Nano Needling

Siliconen tips maken de opperhuidcellen los en dode huidcellen worden van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. Hierdoor kan de huid optimaal werkstoffen opnemen. Door de nanotechnologie wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt de huid aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid wordt tegelijkertijd gepolijst waardoor deze gladder wordt.
De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan. Soms heeft de huid een korte herstelperiode nodig van een aantal uren.

 

Nano Needling is geschikt voor:
- couperose
- verouderde huid
- grauwe of ruwe huid
- rest-acne
- lichte zonschade
- betere doorbloeding
- algehele oppepper van de huid

 

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve, mechanische peeling, waarmee dode huidcellen worden verwijderd.
Door de vacuümtechniek wordt tegelijkertijd de doorbloeding sterk geactiveerd. Hierdoor worden de bindweefselcellen in de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Ook kan de huid nu veel beter werkstoffen opnemen. De huid vernieuwt zich in hoog tempo en ziet er al na één behandeling glad, gezond en fris uit! Om dit effect vast te houden is het wel raadzaam om deze behandeling af en toe te herhalen of in kuurverband te ondergaan.

Microdermabrasie kan worden ingezet bij:
- fijne lijntjes/rimpeltjes en verslapte huid
- futloze, ruwe of droge huid
- zonschade
- oppervlakkige pigmentvlekken
- (acne) littekens
- grove poriën of huidstructuur
- vette huid
- rokershuidLa Cura
Praktijk voor huidverbetering en permanente make-up

Hulhorstweg 22
7361 GH Beekbergen
Tel: (06) 250 30 852
E-mail: info@lacura.nl

© 2023 La Cura

Disclaimer en privacyverklaring

Deel via LinkedIn

Design en hosting door Rodeto Enterprises.