Terug naar de beginpagina

Permanente make-up

permanente make-up

Permanente make-up is dé manier om er altijd verzorgd uit te zien. Het blijft perfect onder alle omstandigheden. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.

Permanente make-up is een vak apart. Ik werk met de methode van Ecuri. Hiermee kan uitermate nauwkeurig worden gewerkt. De pigmenten zijn kleurvast. Door de geavanceerde apparatuur die ik gebruik en mijn kennis en ervaring bent u verzekerd van kwaliteit: perfecte wenkbrauwen en schitterende permanente eyeliner.

Ik beschik over de vereiste vergunning van de GGD.

Wenkbrauwen

Mooie en volle wenkbrauwen accentueren uw ogen en complimenteren uw gezichtsvorm. Maar helaas heeft niet iedereen dit van nature. Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk corrigeren van dunne of onregelmatige wenkbrauwen, maar als u liever een langduriger resultaat wilt, dan is permanente make-up de ideale oplossing.
Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen hebt, kunnen deze haartje voor haartje weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauwen mist, kan dit nagenoeg onzichtbaar worden hersteld.

Eyeliners

Permanente eyeliner laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Geen doorgelopen of vervaagde lijntjes meer. Ook voor lensdragers en mensen die allergisch zijn voor make-up of overgevoelige ogen hebben is permanente make-up een uitkomst.

Tarieven:

Wenkbrauwen

 299 euro

Eyeliner boven

 189 euro

Eyeliner onder

 169 euro

Eyeliner boven en onder

 299 euro


Tarieven zijn inclusief 1 nabehandeling.

Extra nabehandeling binnen drie maanden 82 euro

Bijwerken bestaande permanente make-up:

Wenkbrauwen binnen twee jaar 

 139 euro

Wenkbrauwen na twee jaar 

 189 euro

Eyeliner boven

 139 euro

Eyeliner onder

 139 euro

Eyeliner boven en onder (zelfde kleur)

 169 euro

Eyeliner boven en onder (verschillende kleuren)

 189 euro


Klik hier om gelijk een afspraak te maken.La Cura
Praktijk voor huidverbetering en permanente make-up

Hulhorstweg 22
7361 GH Beekbergen
Tel: (06) 250 30 852
E-mail: info@lacura.nl

© 2023 La Cura

Disclaimer en privacyverklaring

Deel via LinkedIn

Design en hosting door Rodeto Enterprises.