Terug naar de beginpagina

Gezichtsbehandelingen

gezichtsbehandelingen

U kunt bij mij terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen, die speciaal op u worden afgestemd.

Schoonheidsverzorging
Persoonlijke verzorging is geen luxe maar noodzaak. Diverse invloeden van buitenaf laten hun sporen achter op de huid. Ook stress speelt hierbij een grote rol. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig een bezoek brengt aan de schoonheidsspecialist.

Met de producten van Piura Skincare en Absolution Biocosmetica zorg ik ervoor uw huid in optimale conditie te brengen en te houden, waardoor u er onder alle omstandigheden goed en vitaal uitziet.

Voorafgaand aan een behandeling wordt u uitgenodigd voor een gratis kennismakingsgesprek en een huidanalyse. Er wordt samen met u een effectief en persoonlijk behandelplan opgesteld, zodat de werking van de behandeling behouden blijft en u weet wat u kunt bereiken met huidverzorging.
Gun uzelf een moment van rust, ontspanning en weldaad, en maak een afspraak bij La Cura!

Massage
Massage is zo oud als de mensheid zelf. Het heeft een diepe werking op de spieren, het zenuwstelsel en de zintuigen.
Massage kan stimulerend of rustgevend zijn, zorgt voor plaatselijke of algehele ontspanning van het lichaam en heeft een gunstige werking op de bloedcirculatie, lymfestroom en stofwisseling. Spanningen en hoofdpijn kunnen afnemen of verdwijnen. Massage maakt de huid gladder, voert afvalstoffen af en stimuleert de huidfuncties. Zo ontstaat een algeheel en intens gevoel van welzijn.

Klik hier om gelijk een afspraak te maken.

Kadobon
Leuk om te krijgen, zeker zo leuk om te geven: de kadobon van La Cura. Verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag en voor elke behandeling.

N.B.
Indien u verhinderd bent, dient u minimaal 48 uur van tevoren uw afspraak af te zeggen. Wanneer u niet tijdig afzegt, worden de kosten van de behandeling volledig in rekening gebracht.La Cura
Praktijk voor huidverbetering en permanente make-up

Hulhorstweg 22
7361 GH Beekbergen
Tel: (06) 250 30 852
E-mail: info@lacura.nl

© 2023 La Cura

Disclaimer en privacyverklaring

Deel via LinkedIn

Design en hosting door Rodeto Enterprises.