Terug naar de beginpagina

Massages

massages

Naast alle behandelingsvormen voor huidverzorging is het ook mogelijk om een professionele sport- of ontspanningsmassage te ondergaan.

U kunt hier contact opnemen om een afspraak te maken.

Ontspanningssmassage
Door allerlei oorzaken kan het gebeuren dat u zich niet helemaal optimaal voelt. Dat kan zich uiten in lichamelijk ongemak zoals vastzittende schouders, nek- en hoofdpijnklachten maar ook in prikkelbaarheid of neerslachtigheid. Laat u zich dan eens behandelen met een ontspannings (anti-stress) massage en ervaar de ontspannende uitwerking ervan op lichaam en geest.

Klassieke Massage
Het is een fabeltje dat massage alleen is voorbehouden aan een kleine groep fanatieke sporters, die hun spieren even versneld moeten laten herstellen voor de volgende training of wedstrijd. Klassieke massage is juist bedoeld voor mensen die in hun dagelijks leven wat spier-, pees-, of gewrichtsproblemen ervaren maar niet de stap naar bv. een fysiotherapeut kunnen of willen zetten. Mensen kunnen met diverse klachten bij de masseur terecht. Indien nodig zal zij u verwijzen naar een huisarts, manueel/fysiotherapeut of een andere specialist.

Spierpijn en vermoeidheid zijn vaak voorlopers van blessures. Een ontspannende massage na het sporten kan er voor zorgen dat u zonder spierpijn of vermoeidheid verder kunt.

Klik hier om gelijk een afspraak te maken.La Cura
Praktijk voor huidverbetering en permanente make-up

Hulhorstweg 22
7361 GH Beekbergen
Tel: (06) 250 30 852
E-mail: info@lacura.nl

© 2023 La Cura

Disclaimer en privacyverklaring

Deel via LinkedIn

Design en hosting door Rodeto Enterprises.