Terug naar de beginpagina

Een overzicht van alle behandelingen

Alle behandelingen

Permanente make-up

Permanente make-upDé manier om er altijd verzorgd uit te zien. Het blijft perfect onder alle omstandigheden. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.

Lees verder.

 

Gezichts- en lichaamsbehandelingen

Gezichts- en lichaamsbehandelingenU kunt bij mij terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen, die speciaal op u worden afgestemd.
Persoonlijke verzorging is geen luxe maar noodzaak. Diverse invloeden van buitenaf laten hun sporen achter op de huid. Ook stress speelt hierbij een grote rol. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig een bezoek brengt aan de schoonheidsspecialist.

Lees verder.

 

Massages

MassagesNaast alle behandelingsvormen voor huidverzorging is het ook mogelijk om een professionele sportmassage of een klassieke ontspanningsmassage te ondergaan. Een weldaad voor het lichaam met een ontspannende uitwerking ervan op lichaam en geest.

Lees verder.

 

Beauty SONO

Beauty SONOBeauty SONO werkt met ultrasone vibraties en kleurlichttherapie. Cosmetische werkstoffen worden als micromoleculen losgemaakt om zo de opname van deze stoffen mogelijk te maken en te versnellen.

Lees verder.

  

Tele'way

Tele'wayVeel oneffenheden in de huid kunnen door behandeling met de Tele'way succesvol, littekenloos en nagenoeg pijnloos worden verwijderd. Dit is mogelijk door de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt.

Lees verder.La Cura
Praktijk voor huidverbetering en permanente make-up

Hulhorstweg 22
7361 GH Beekbergen
Tel: (055) 506 4692
E-mail: info@lacura.nl

© 2023 La Cura

Disclaimer en privacyverklaring

Deel via LinkedIn

Design en hosting door Rodeto Enterprises.