Terug naar de beginpagina

Het blog van La Cura

blog van La Cura

Plantaardige olie

zoomin

Plantaardige olie

Huidverzorging | 16 augustus 2015 |

We weten nu dat minerale oliën niet geschikt zijn voor huidverzorgingsproducten. Diverse soorten plantaardige oliën zijn dit echter wel. Sterker nog, ze zijn voor de beautyfanaten onder ons bijna onmisbaar! Ze fungeren als drager van werkstoffen en hebben zelf ook veel bijzondere eigenschappen.

Ik noem er een paar: bescherming tegen uitdroging, stimulering van de doorbloeding, verzachtende en hydraterende werking, celvernieuwing en dus werking tegen rimpelvorming! Ze bevatten veel vitaminen en mineralen en sommige oliën zijn zelfs natuurlijk UV-beschermers. Het is raadzaam om altijd olie te gebruiken als onderdeel van de dagelijkse huidverzorging.

Oliën met huidverbeterende eigenschappen zijn bijvoorbeeld: avocado olie, amandelolie, arganolie, calendula olie, cactusvijgolie, druivenpitolie, jojoba olie, macadamia olie, rijstkiemolie, rozenbottelolie, sint janskruidolie, soja olie en zonnebloemolie.

Kortom, wil je je huid snel versterken en verbeteren? Meng dan een of twee druppels olie door de dag- of nachtcrème en merk het verschil!

Reacties:
La Cura
Praktijk voor huidverbetering en permanente make-up

Hulhorstweg 22
7361 GH Beekbergen
Tel: (055) 506 4692
E-mail: info@lacura.nl

© 2018 La Cura

Disclaimer

Deel via Google+ Deel via LinkedIn

Design en hosting door Rodeto Enterprises.