Terug naar de beginpagina

Het blog van La Cura

blog van La Cura

Aloë Vera gel tegen zonnebrand

zoomin

Aloë Vera gel tegen zonnebrand

Huidverzorging | 17 juli 2015 |

Toch verbrand in de zon? Aloë Vera gel werkt uitstekend tegen zonnebrand. Deze plant werd in de oudheid al gebruikt om verwondingen te genezen en als bescherming tegen huiduitslag en -irritaties. Denk hierbij ook aan insectenbeten of eczeem.
Het sap uit de bladeren van de plant bevat ongelooflijk veel vitaminen, mineralen en enzymen die het herstellend vermogen van de huid ondersteunen en de weerstand verhogen. Daarom wordt Aloë Vera ook wel het wonderelixer genoemd.

Aloe Vera Waarom wordt Aloë Vera in cosmetica verwerkt?
Het gebruik van Aloë Vera gel garandeert een structurele verbetering van uw huid, omdat het snel en heel diep in de huid doordringt, de afweer versterkt, ontstekingen remt, pijn verzacht, wonden geneest en intens hydrateert. Bovendien bevordert het de doorbloeding en activeert het huidvernieuwing. En dat is toch precies wat we willen?
Nog een fijne bijkomstigheid voor de ouderen onder ons, het helpt ook tegen ouderdomsvlekken...

De kwaliteit van Aloë Vera gel is natuurlijk wel belangrijk. De waardevolle gel is koud geperst om alle werkstoffen te behouden, en vrij van aloïne, een bestanddeel dat zeer giftig kan zijn en er daarom uitgefilterd moet worden. Daarom werk ik alleen met de hoogste kwaliteit Aloë Vera gel.

Reacties:
La Cura
Praktijk voor huidverbetering en permanente make-up

Hulhorstweg 22
7361 GH Beekbergen
Tel: (055) 506 4692
E-mail: info@lacura.nl

© 2018 La Cura

Disclaimer

Deel via Google+ Deel via LinkedIn

Design en hosting door Rodeto Enterprises.